Gewijzigde openingstijden 9 september

Op zaterdag 9 september zijn wij geopend tot 14:00 uur

Kies zelf uw bezorgdatum

Vanaf €250 gratis verzending

Gratis af te halen bij onze showroom

Badkamer

Van idee naar werkelijkheid
3d-rendering-black-bathroom-with-shower-toilet

Sanitair

Bij de Friesetegelhandel zijn alle sanitaire producten in huis die er op de markt zijn. Door samen te werken met de grootste merken in de branche kunnen we een enorm aanbod aanbieden.

Realisatie

Samen met een team van professionals kunnen wij de badkamer realiseren die jij in gedachten hebt.

Tegels

In onze showroom hebben we een groot aanbod aan vloer en wandtegels.

Badkamer

De perfecte badkamer

Van tegels tot bad, van douche tot badkamermeubel: al deze elementen samen bepalen de uitstraling van je badkamer. Graag helpen we je bij het maken van je keuzes. Zodat je een badkamer hebt die perfect aansluit op wensen en stijl.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Hoe kies je een badkamer die past bij jouw levenswijze en stijl? Ga je voor plezier en gemak of meer voor luxe en welness?

Een badkamer uitkiezen is een leuk proces waarbij je eindeloos veel keuzes hebt. Van tegels tot bad, van douche tot badkamermeubel: al deze elementen samen bepalen de uitstraling van je badkamer. Graag helpen we je bij het maken van je keuzes.

Zodat je een badkamer hebt die perfect aansluit op wensen en stijl. Onze vakspecialisten laten je ook graag zien hoe je een badkamer slim indeelt, zodat je optimaal geniet! Via ons stappenplan ontdek je welk type badkamer bij je past.

COMPLETE BADKAMERS

Bij de Friese Tegelhandel doe je volop inspiratie op voor je badkamer en ontvang je deskundig advies. Waardoor het samenstellen van je badkamer een reeks van logische keuzes wordt. Van de indeling tot het bepalen van allerlei accessoires. Is de badkamer ook voor jou de plek om heerlijk te ontspannen? Dan vinden we het logisch dat je veel eisen stelt aan het comfort. Bij de Friese Tegelhandel vind je dan ook zeker een complete badkamer waar je zorgeloos kunt relaxen en genieten.