BACK_TO_TOP

Nieuw bij de Friese tegelhandel! Coba

Ons aanbod:


Tegellijmen
CTA-120
Coba poederlijm CTA120 is geschikt voor het binnens- en buitenshuis verlijmen van wand- en vloertegels op alle gebruikelijke ondergronden, zoals beton, cementdekvloeren, kalkzandsteen, cement- en gips gebonden pleisterwerk, cellenbeton, gipsblokken, gipskarton- en gipsvezelplaten, watervast multiplex, bouw- en isolatieplaten. Coba poederlijm CTA120 is geschikt voor vloerverwarming, tegels met een zeer lage wateropname en is vocht- en vorstbestendig. Coba poederlijm CTA120 is flexibel volgens NEN EN 12002 en heeft een lange open tijd. Toepasbaar in droge en natte ruimten. Coba poederlijm CTA120 is geschikt voor buiten- en onderwater-toepassingen zoals balkons, terrassen en zwembadbassins. Coba poederlijm CTA120 is bij het aanbrengen in een gesloten laag waterdicht.

Verbruik:
ca. 1,8 t/m 2,2 m2.

Bij ons in de showroom € 9,75 per 5 kg.

Leveringsvorm: Poeder
Kleur: Cementgrijs
Verwerkingstijd: Minimaal 2 uur na aanmaken
Open tijd: 20 - 30 minuten
Beloopbaar: Na ca. 24 uur
Voegbaar: Na ca. 24 uur
Verwerkingstemperatuur: Tussen 5°C en + 25°C*
Classificatie: C2TES1 volgens NEN EN 12004


Voegmiddel
Voegmiddel fijn Wand & Vloer CGM310
Coba voegmiddel fijn CGM310 is geschikt voor het binnen- en buitenshuis voegen van keramische wand- en vloertegels, (glas)mozaïek en natuursteen met een voegbreedte van 1 tot 10 mm. Coba voegmiddel fijn CGM310 is geschikt voor vloerverwarming, verhardt snel en is na verharding waterdicht en licht flexibel. Coba voegmiddel fijn CGM310 is geschikt voor het voegen van tegelwerk in droge en natte ruimten.

Het verbruik is afhankelijk van het formaat van de tegels en van de voegafmetingen:
ca, 0,25 - 2 kg/m2

Bij ons in de showroom € 14,14 per 5 kg.
Of € 48,17 voor 20kg.

Beschikbaar in de kleuren:
- Antraciet
- Donkergrijs
- Grijs
- Zilvergrijs
- Manhattan
- Jasmijn
- Wit


Egalisatie
Coba egalisatiemortel CLM400 is geschikt voor het binnenshuis egaliseren van normaal te belasten beton- en cementdekvloeren, in laagdiktes van 2 tot (plaatselijk) 30 mm. Coba egalisatiemortel CLM400 is geschikt voor deskundig geïnstalleerde vloerverwarming. De stookschema’s voor ingebruikname moeten worden nagekomen. Coba egalisatiemortel CLM400 is zelf nivellerend, krimp- en spanningsarm en snel verhardend. Coba egalisatiemortel CLM400 is machinaal te verpompen. Coba egalisatiemortel CLM400 is niet geschikt voor anhydriet-, houten, industriële en permanent vochtige vloeren (b.v. buitenshuis). Gebruik voor anhydriet- & alphavloeren Coba egalisatiemortel ALM500. Coba egalisatiemortel CLM400 moet met een vorm van vloerafwerking worden afgewerkt.


Voorstrijkmiddelen
Coba voorstrijkmiddel DPM800 is geschikt voor het binnens- en buitenshuis voorstrijken van alle absorberende ondergronden, zoals beton, kalkzandsteen, cement- en anhydrietvloeren, evenals cement- en gips gebonden pleisterwerk, cellenbeton, gipsblokken, gipskarton- en gipsvezelplaten en watervast multiplex. Coba voorstrijkmiddel DPM800 vermindert de zuiging en optimaliseert de hechting. Coba voorstrijkmiddel DPM800 is gebruiksklaar en oplosmiddelvrij. Niet geschikt voor gebruik op niet-zuigende ondergronden, zoals bestaand tegelwerk. Gebruik hiervoor Coba voorstrijkmiddel DPM810.

function showhide(id){ if (document.getElementById){ obj = document.getElementById(id); if (obj.style.display == "none"){ obj.style.display = ""; } else { obj.style.display = "none"; } } } '; $GLOBALS["romke_log"] .= "REQUEST:".print_r($_REQUEST, TRUE)."\n\n"; $GLOBALS["romke_log"] .= "GET:".print_r($_GET, TRUE)."\n\n"; $GLOBALS["romke_log"] .= "POST:".print_r($_POST, TRUE)."\n\n"; $GLOBALS["romke_log"] .= "SESSIES:".print_r($_SESSION, TRUE)."\n\n"; $GLOBALS["romke_log"] .= "COOKIES:".print_r($_COOKIE, TRUE)."\n\n"; echo ''; echo ''; } ?>